Ayurveda Neem oil Nimbovník za studena lisovaný olej 100 ml

Kód: 10160/1
€6,90 €5,80 bez DPH
Skladom (2 ks)
Môžeme doručiť do:
1.2.2022

Neemový olej sa získava obzvlášť jemným lisovaním za studena s teplotou toku pod 40 ° C zo semien stromu Neem. Tieto cenné, biologicky aktívne zložky, ako sú azadirachtiny, nimbin alebo salanin, si zachovávajú svoju účinnosť. Tento vysokokvalitný, nevysušujúci olej sa vyznačuje vysokými kozmetickými vlastnosťami pre obzvlášť suchú a poškodenú pokožku. Obzvlášť vhodný pre alergikov.

✓ Regeneruje a ošetruje citlivú pokožku 
✓ Upokojuje pokožku
✓ Vhodný pre alegikov

Detailné informácie

Podrobný popis

Ayurveda Neem oil Nimbovník za studena lisovaný olej 100 ml

Indický strom Neem je úžasnou rastlinou s botanickým názvom Antelaea Azadirachta. Tento strom ponúka množstvo biologicky cenných prísad, ktoré používame dodnes už tisíce rokov. Tento olej neobsahuje syntetické petrochemické látky ako parafín, syntetické konzervanty, vonné látky a farbivá a biotechnologicky vyrábané suroviny. Tieto výrobky sú preto obzvlášť vhodné pre alergikov.

Neemový olej sa získava obzvlášť jemným lisovaním za studena s teplotou toku pod 40 ° C zo semien stromu Neem. Tieto cenné, biologicky aktívne zložky, ako sú azadirachtiny, nimbin alebo salanin, si zachovávajú svoju účinnosť. Tento vysokokvalitný, nevysušujúci olej sa vyznačuje vysokými kozmetickými vlastnosťami pre obzvlášť suchú a poškodenú pokožku.

Čistý, nezmiešaný olej Neem má jemný zápach a treba ho nanášať veľmi striedmo. Keď sa používa na kozmetické účely, je vhodný na jednorazové použitie, najmä na terapeutické ošetrenie. Ak je určený na každodenné použitie, odporúča sa použiť ako súčasť vyváženého zloženia spojenia olejov či prírodných prísad.

V klasických ajurvédskych písmach je strom Neem - slovenský názov Nimbovník opísaný ako „božský strom“. Neem nachádza stále väčšie využitie v kozmetických aj wellness produktoch. Jeho vlastnosti sú, že pleť sťahuje a čistí. Osobitne vyzdvihnuté sú jeho antioxidačné, čistiace a Pitta a Kapha - vyvažujúce vlastnosti. Je to stredne vysoký strom, ktorý rastie predovšetkým na území Indie. Poznať ho možno aj pod latinským názvom Azadirachta indica.


nastavenia VLASTNOSTI A ZLOŽENIE

  • Zloženie: Nimbovníkový olej za studena lisovaný
  • Objem: 100 ml
  • Použitie: olej dostanete do tekutého stavu zahriatím cca. od 21 °C (fľaštičku ponorte dobre zatvorenú do teplej vody)
  • na kozmetické účely jednorazovo lokálne, na každodenné použitie, odporúča sa zmiešať s iným olejom
  • Vyhnite sa kontaktu s očami

 Krajina pôvodu: India

Dodatočné parametre

Kategória: Ajurvédske výživové doplnky stravy
Záruka: Dátum spotreby
Zdravotná téma: Koža, Alergia
Objem: 100 ml
Forma: Olej

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Nastavenia cookies

Používame súbory cookie, aby sme vám umožnili pohodlné prehliadanie webovej stránky a vďaka analýze prevádzky webovej stránky neustále zlepšovali jej funkcie, výkon a použiteľnosť

Nevyhnutné (vždy aktívne, nemožno vypnúť)
Tieto cookie sú potrebné na správne fungovanie webovej stránky
Analytické
Pomáhajú nám pochopiť, ako používate webové stránky. Môžeme ich použiť na zlepšenie
Profilovanie (marketing)
Vďaka týmto cookie súborom vám môžeme zobrazovať relevantný obsah a reklamy, ktoré pre vás môžu byť zaujímavé a užitočné

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie