Ayurveda Nimbový olej (Neem oil) za studena lisovaný Nimbovník

Neemový olej sa získava obzvlášť jemným lisovaním za studena s teplotou toku pod 40°C zo semien stromu Neem. Cenné, biologicky aktívne zložky, ako sú azadirachtiny, nimbin alebo salanin, si zachovávajú svoju účinnosť. Vysokokvalitný, nevysušujúci olej sa vyznačuje vysokými kozmetickými vlastnosťami pre obzvlášť suchú a poškodenú pokožku. Obzvlášť vhodný pre alergikov.

  • Regeneruje a ošetruje citlivú pokožku 
  • Upokojuje pokožku
  • Vhodný pre alergikov
Objem
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Dostupnosť Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
12.12.2022
Kód: 10160/1
6,90 € 0,70 € / 10 ml
Ayurveda Nimbový olej (Neem oil) za studena lisovaný Nimbovník
niemol
Tip

Ayurveda Nimbový olej (Neem oil) Nimbovník za studena lisovaný

Indický strom Neem (Antelaea Azadirachta) ponúka množstvo biologicky cenných prísad, ktoré používame dodnes už tisíce rokov. Neobsahuje syntetické petrochemické látky ako parafín, syntetické konzervanty, vonné látky a farbivá a biotechnologicky vyrábané suroviny. Obzvlášť vhodnýpre alergikov.

Neemový olej sa získava obzvlášť jemným lisovaním za studena s teplotou toku pod 40°C zo semien stromu Neem. Cenné, biologicky aktívne zložky, ako sú azadirachtiny, nimbin alebo salanin, si zachovávajú svoju účinnosť. Vysokokvalitný, nevysušujúci olej sa vyznačuje vysokými kozmetickými vlastnosťami pre obzvlášť suchú a poškodenú pokožku

Čistý, nezmiešaný olej Neem má jemný zápach a treba ho nanášať veľmi opatrne. Keď sa používa na kozmetické účely, je vhodný na jednorazové použitie, najmä na terapeutické ošetrenie. Ak je určený na každodenné použitie, odporúča sa použiť ako súčasť vyváženého zloženia spojenia olejov či prírodných prísad.

V klasických ajurvédskych písmach je strom Neem - slovenský názov Nimbovník opísaný ako „božský strom“. Neem nachádza stále väčšie využitie v kozmetických aj wellness produktoch. Jeho vlastnosti sú, že pleť sťahuje a čistí. Osobitne vyzdvihnuté sú jeho antioxidačné, čistiace a Pitta a Kapha - vyvažujúce vlastnosti. 

nastavenia VLASTNOSTI A POUŽITIE NIMBOVÝ OLEJ

  • Zloženie: Nimbovníkový olej za studena lisovaný
  • Objem: 100 ml, 1000 ml, 5000 ml (5 L)
  • Použitie: olej dostanete do tekutého stavu zahriatím cca. od 21 °C (fľaštičku ponorte dobre zatvorenú do teplej vody)
  • na kozmetické účely jednorazovo lokálne, na každodenné použitie, odporúča sa zmiešať s iným olejom
  • Vyhnite sa kontaktu s očami

 Krajina pôvodu: India

Dodatočné parametre

Kategória: Prírodné masážne oleje a emulzie
Záruka: Dátum spotreby
Zdravotná téma: Koža, Alergia
Objem: 100 ml, 1000 ml, 5 l
Forma: Olej
Kategória: Masáž a akupresúra

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

DOPLNKY VÝŽIVY, OČISTNÉ OLEJE

V portfóliu značky Nimi Ayurveda nájdete výživové doplnky, kozmetické oleje na vlasy a pokožku, očistné nosové oleje, prášky Churnas, či pasty Chyawanprash.

Organické Churna prášky pozostávajú z častí rastlín špecifikovaných v ajurvédskych textoch a sú spracované a vyrobené podľa ajurvédskych smerníc. 

Podobný produkt